visites concertades 678 478 802
Instal·lacions Barcelona | Empresa Disseny i Interiorisme Barcelona

Instal·lacions

Instal·lacions
Instal·lacions
Unim seguretat i disseny, al costat de la formació continuada del nostre personal tècnic a l'hora de realitzar les instal·lacions, per garantir tranquil·litat, comoditat i noves tecnologies aplicades al benestar.
Realitzem tot tipus d'instal·lacions de lampisteria i sanejament complint amb el reglament vigent (R.I.T.E). Posem a la disposició dels nostres clients una àmplia gamma aixetes, sanitaris i accesoris que podran visitar en la nostra exposició.
Som instal·ladors autoritzats de cal·lefacció, climatització, instal·lacions elèctriques, energia solar, gas i aigua sanitaria. Ens avalen 35 anys d'experiència en el sector de servei al client.
Som instal·ladors autoritzats de instal·lacions elèctriques, domòtica, telefonia i xarxes, alarma i seguretat.
Cuidat de la fusta i disseny personalitzat per satisfer les necesitats decoratives i funcionals dels nostres clients.
Dissenyem mobiliari de cuina, armaris, mobles de bany, vestidors, mobiliari general... i tot, amb la garantia dels milos professionals del sector.
Àmplia gamma combinats en perfecta harmonia amb l'entorn. Lacats i vernissats de mobiliari en diferents textures.

Instal·lacions

Ja sigui que el teu objectiu sigui una reforma integral o que busquis estudis d'interiorisme a Barcelona per renovar el teu pis o casa teva, al Tu7 comptem amb personal tècnic especialitzat per a tota instal · lació que la teva reforma pugui necessitar. Recorda que una reforma integral a Barcelona està a l'abast de la mà, acosta't a nosaltres, demana preus i observa tot el que tenim per oferir. (Després ja ve la descripció de cada un dels serveis).

Tu7 reformes i disseny

C/ Rodera, Nau 3 - Sant Climent de Llobregat

08006 Barcelona

Telèfon 678 478 802

info@tu7.cat

BLOG: