Un bany de somni amb alguns senzills passos

Decorar un bany en l’actualitat demanda una sofisticada mescla de colors, materials i objectes de diferents textures. Comptar amb el suport d’un expert en interiorisme, com els quals integrem l’equip del Tu7, pot ser de molta ajuda en escollir el millor estil en disseny banys que puguis trobar.

Disseny Banys

En aquest procés, mai estan de sobres alguns consells per aconseguir el bany perfecte.

Pensa primer de tot en què sigui funcional

Un bany, igual que la cuina, és un dels espais de la casa en què més coses fem. Si no és funcional, tots sofreixen. Mantingues totes aquestes funcions en ment – és un espai de treball per preparar el dia que comença, i un refugi per descansar i recuperar-nos d’un dia esgotador-, en escollir el lavabo, la tina, la dutxa, la condícia i altres peces. Considera les altres funcions que pots incorporar al bany amb una mica de planificació intel·ligent; potser vulguis afegir una cadira en la banyera, una sortida de vapor, o espai d’emmagatzematge.

Dissenya l’espai

Les decisions relatives a la plomeria tindran molt impacte en el lloc en el qual finalment col·loquis la teva banyera o la teva dutxa. No obstant això, també cal que pensis com un enginyer industrial en fer el plànol d’un bany. Camina l’espai acompanyat dels teus experts i imagina les tasques que es requereixen per estar llests per enfrontar un nou dia. Considera el llarg dels teus braços, què tan lluny vols que estigui el sabó? Vols emmagatzemar diferents objectes, i si és així, quins tan a prop els vols uns d’uns altres? Et molesta ajupir-te per treure coses? Els objectes més utilitzats, per regla bàsica, han d’estar tot el temps accessibles i a la mà.

Escull un color i un motiu

Com vols sentir-te quan estiguis en el bany? És un espai formal (en aquest cas, considera blancs i negres) o un espai casual (en aquest cas intenta amb colors neutres)? Els temes que es trien per a banys normalment tenen a veure amb aigua. Petxines, pots, pedres, objectes blaus i sorra de mar són eleccions freqüents. Però està ben ser original. Tria objectes relatius a nostra volguda Barcelona, o potser una mica d’estil arquitectònic. Això sí, recorda, l’estil d’un bany no ha de ser exagerat ni sorprenent.

Identifica les teves superfícies

En seleccionar productes per al bany, com els mosaics o marbres, assegura’t de conèixer les característiques inherents i desavantatges de cada material. El marbre és una bona idea, o potser és millor triar metall? Vols marbre polit o natural? Els pisos brillants potser siguin relliscosos, els materials naturals no rellisquen, però també són més difícils de netejar.

Agrega un gir al teu estil amb claus i manovelles

Aquest toc metàl·lic és la cirera del pastís i fa destacar l’estil triat el mateix que les joies fan brillar a un abillament. Tria aquelles que combinin bé amb el teu espai, i alhora, li donin un detall d’elegància i lluentor que tot espai necessita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *