Reformes integrals d’un petit pis

A Tu7 sempre estem actualitzant-nos i pensant en noves alternatives per poder oferir-te una gran gamma de possibilitats quant a les teves reformes integrals Barcelona.

Així que avui et proposem pensar en un petit pis. Al viure en una ciutat gran, en un centre urbà com l’és l’àrea de Barcelona, molts de nosaltres hem de triar viure en un petit pis per poder situar-nos prop del nostre centre de treball, o de les millors escoles per als nostres fills, o potser de les oficines governamentals on quotidianament hem de realitzar tràmits.

De manera que són moltes les persones que busquen imprimir un disseny al seu pis que els permeti aprofitar l’espai amb major eficiència i alhora, comptar amb un espai estèticament agradable per gaudir quotidianament. De vegades, uns petits tocs de sensibilitat i bones idees són suficients per optimitzar l’ús de la superfície amb la que contem.

Un exemple, imagina la paret que porta a la teva habitació. Usualment, al ser una paret de suport, ocupa almenys la mateixa quantitat d’espai que la pròpia porta d’accés. Col·locar un mirall ovalat i rectangular i pintar amb un color que contrasti amb el de la teva habitació són un inici. Després, pots posar una taula allargada que de dia tingui potser unes flors i de nit pugui convertir-se en una taula per sopar. Tot està en els petits detalls que prenguin avantatge de la distribució de parets. Tot moble o espai construït en un apartament reduït ha de tenir més d’un ús assignat.

Triar un color bàsic per unificar el disseny és una molt bona idea, diguem, un lila o malva suau. Però no oblidis utilitzar elements que donin un contrast dràstic (diguem en vermell), però de forma en què ajudi a cridar l’atenció sobre els espais més amplis (diguem un corredor o passadís). De quines coses més pots parlar amb nosaltres, els teus experts de Tu7 al plantejar la teva reforma integral? Biblioteques i clósets que vagin del sòl al sostre. Com més espais guanyis, menys mobles tindràs saturant l’espai.

Parlant de mobles multifunció, es poden triar escriptoris de tall antic o disseny retro, que poden plegar-se i així economitzar espai quan no els estiguis utilitzant. Comptar amb petits bancs en diferents àrees de la teva llar serà una molt bona idea, en lloc de cadires grans que puguin resultar molestes. Quant a la cuina, perquè no triar acabats brillants que donin la il·lusió de semblar un mirall, en un color clar com a verd o turquesa? Això farà l’efecte d’amplitud (a més de facilitar molt la neteja d’aquest espai).

Tots aquests consells, units a un redisseny dels accessos i a una renovació dels acabats, et permetran tenir una reforma integral que tregui el millor del teu petit pis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *