Reformar la cuina: consells per tenir una cuina que estimis per anys

El moment ha arribat i vols abordar reformes a la cuina de casa teva. Ja sigui pel cansament que t’ha provocat veure durant anys la mateixa cuina, o perquè hi ha alguna cosa en ella que no funciona i que has de corregir, les raons poden ser molt variades, però l’assumpte és que ja has decidit emprendre la reforma de la teva cuina. A Tu7 no només t’oferim la nostra experiència, sinó també alguns consells que poden ser-te de molta ajuda en començar la reforma de la teva cuina.

En primer lloc, pren-te el teu temps. És difícil, sobretot si estem parlant d’un pis al qual t’acabes de mudar i la cuina realment no la suportes. El teu primer instint serà començar immediatament, però si el que vols és aconseguir una cuina que autènticament sigui la cuina dels teus somnis, la paciència serà la teva amiga. Si els problemes estructurals que afecten la teva cuina són seriosos, intenta establir una “cuina temporal” en una altra part de la teva casa, encara que només consisteixi d’una pica i una graella elèctrica. Això et donarà el temps de planejar adequadament la reforma de la teva cuina.

El segon consell és nodrir-te de consells d’experts. Evidentment, a Tu7 tenim idees i experiències per compartir amb tu i ajudar-te a decidir allò que vagi més d’acord als teus desitjos i necessitats, però també pots nodrir llegint blogs i revisant imatges a Pinterest. Quan trobis alguna cosa que t’enamori, parla-ho amb els teus experts de Tu7 i junts veurem la forma de donar-li vida a les teves idees, discutint quines són les millors idees per al teu espai. Recorda que no només necessites bones idees, sinó les idees bones i CORRECTES per al teu projecte.

Tercer consell: no busquis desfer-ho tot, d’aquesta manera optimitzaràs els teus recursos. Si acabes d’adquirir una nevera, o un forn, no tens perquè canviar perquè combinin millor amb la teva nova cuina. Parla amb els encarregats de Tu7 i t’aconsellarem respecte a quins electrodomèstics, mobiliari i elements es poden conservar de manera que alliberis pressupostos per a aquells detalls de la decoració que realment et treuen el son.

Següent i últim consell d’aquest post, si realment estàs buscant detalls per afegir al disseny de la teva cuina un cop que estigui pràcticament llesta, no et quedis només amb les imatges que puguis trobar a Internet. Recorre petits basars, pren fotografies, retalla revistes. És més, pots fins i tot imprimir aquelles imatges de la web que t’hagin fascinat i unir-les en una mena de scrapbook amb retalls de revistes i fotografies. Tot això et permetrà afegir aquests detalls personals a la teva cuina per realment convertir-la en la cuina que et dona la satisfacció i felicitat que busques per molt temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *