Reforma cuina Barcelona: escollint els mobles de cuina

Sens dubte l’emprendre una reforma d’una cuina és una decisió positiva per donar-li un nou aspecte a aquesta habitació tan important de la teva casa, renovant en certa mesura tota la teva llar.
El moment d’iniciar la teva reforma, el triar els mobles específics d’emmagatzematge, els fogons i en general tot el mobiliari de la teva nova cuina, és un pas molt important. Si pensem que remodelar una cuina és un dels més grans i emocionants projectes de renovació de la llar, entendrem que les eleccions a prendre poden semblar infinites, però les possibilitats que s’obren i la recompensa final són immenses. Una reforma de cuina ofereix una de les inversions que millor es manifesten en resultats positius d’entre tota la gamma de reformes de la llar.
Com ja dèiem, a l’inici d’aquesta reforma, determinar l’estructura que tindrà l’habitació comença per l’elecció del mobiliari, és a dir, mobles per emmagatzemar i fogons. Aquest mobiliari es troba en diversos dissenys i es pot personalitzar d’acord a les teves necessitats. Els mobles específics i els accessoris que requereixis es trobaran a la teva disposició, de manera que vagin d’acord al teu estil i les teves necessitats d’organització.
Els mobles pots trobar-los de diferents tipus i preus, podríem classificar-los en tres:
a) Mobles d’emmagatzematge fixos: aquests es troben en grandàries i formes estàndard, i estan disponibles per a la seva instal·lació immediata. Són econòmics i ideals per no disparar el teu pressupost, però tenen el desavantatge de trobar-se només en grandàries ja fixes que t’impedeixen una personalització a fons.
b) Mobles d’emmagatzematge semi-personalitzables: es construeixen després que els has demanat, així que pots triar entre diferents grandàries i estils. Aquesta flexibilitat permet dissenyar una cuina que estigui d’acord als teus requeriments específics. Els mòduls semi-personalitzables usualment requereixen més temps per ser lliurats i són una mica més cars.
c) Mobles personalitzats: són aquells que es fan a mà i són 100% personalitzats. Si la teva cuina té una forma irregular, o si tens necessitats molt concretes i especials, un conjunt de mòduls personalitzats és ideal per a tu. Els preus poden ser molt variables en funció de la grandària, materials i opcions triades. El temps de lliurament depèn del fabricant.
Si et sents atabalat al prendre decisions sobre el mobiliari de la teva cuina, no dubtis a consultar-ho àmpliament amb els experts de disseny, aquí a Tu7. Recorda que l’experiència és una eina molt valuosa al moment de prendre decisions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *