Raons per emprendre una reforma integral de la teva llar

Existeix un gran ventall de possibilitats en quant a raons per emprendre reformes de la teva casa o pis. Ja sigui que estiguis cansat de com llueix la teva llar, o potser vulguis incrementar el seu valor de cara al mercat immobiliari, reformar pot no només renovar el teu interès per la teva llar, sinó també fer més útil i funcional cadascuna de les seves habitacions. Si creus que necessites un canvi, aquí a Tu7 t’oferim algunes raons perquè et decideixis i comencis el procés de reformar el teu espai vital.

La primera, és pensar en el mercat. Potser en aquest moment no et sembla oportú vendre la teva casa, però la veritat, és que mai se sap. Potser més endavant et sorgeixi alguna oferta laboral i hagis de canviar de residència, o la teva família creixi…les raons poden ser molt diverses i nombroses, però la veritat és que no has de descartar la idea de tenir una casa amb una aparença fresca, ordenada, neta i atractiva, sens dubte representarà un plus si en un moment donat et decideixes a vendre-la.

D’altra banda, si la teva idea és romandre a la teva casa fins que siguis gran, és important que amb temps i planejant els teus recursos adequadament, facis els canvis que facin de la teva casa un lloc agradable i fàcil d’usar per a una persona d’edat avançada. Sí, si estàs amb prou feines en els teus “trenta” potser aquesta idea et sembli una bogeria. Però pensa-ho bé, quan més tindràs els recursos, el temps i l’energia per dissenyar i enfrontar les reformes que et donin comoditat per quan siguis més gran? Sens dubte, fer-ho quan estàs al topall de les teves forces físiques i els teus recursos financers no és una excel·lent idea.

Una altra molt bona raó per modificar i reformar la teva casa, és canviar els teus electrodomèstics, les teves finestres i revestiments per fer de la teva casa una casa més amigable ecològicament. I ja que estem en això, si has canviat la nevera, la rentadora o el forn, per què no aprofitar i reformar la teva cuina, el teu bany o el teu saló?

Ja que esmentàvem la cuina, és una de les habitacions (a Tu7, com a experts en reformes Barcelona, estem molt al corrent d’això) que més trien les persones al moment de decidir iniciar una reforma. La cuina és el cor de la teva llar, així que reformar-la segurament li donarà a tot el teu pis o a tota la teva casa una nova vida.

Una altra habitació molt triada al moment de decidir fer canvis a casa és el bany. Potser pensis que el teu bany “funciona”, però cada cert temps és necessari revisar i canviar les canonades o instal·lacions, i ja que estem, desfer-nos d’aquest vell mirall i reemplaçar-lo per un de nou, potser amb un marc bufó. Això pot desencadenar una reforma completa del teu bany, que sens dubte serà una experiència molt satisfactòria.

Com pots veure, les raons poden ser molt variades, però hi ha una constant: el canvi és benvingut i omplirà de vida la teva llar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *