Quant pot costar una reforma integral

El emprendre el procés de reformes integrals a Barcelona implica que ja hem pres el temps de contemplar diferents opcions per remodelar el nostre pis o casa. Que hem determinat que el que necessita la nostra llar és una reforma integral i no només alguna reforma menor en banys o cuina.

Així mateix, potser són les necessitats de la vida quotidiana les que ens hagin empès a prendre aquesta decisió: que l’espai en què vivim ja no resulti tan útil i versàtil com ho era al principi, sent el moment de canviar-lo completament.

Ara bé, una vegada que ja hem pres la determinació de realitzar una reforma integral, cosa que sens dubte hem de contemplar de forma acurada és el pressupost. És normal que ens preguntem quant pot costar una reforma integral, així que és bona idea que ens acostem a una nostra empresa de confiança, com Tu7, per veure quines opcions de pressupostos ens ofereixen.

A Tu7, des que visites el nostre lloc web podràs adonar-te que els diferents pressupostos que t’oferim estan diferenciades en funció de les dimensions del pis que s´ha de remodelar, però també t’oferim tres diferents paquets de preus: el Bàsic, el Plus i el Premium. Cada un d’ells està ben detallat, però també és important que sàpigues que som flexibles i que sempre es podran fer modificacions a un paquet de preus d’acord a les necessitats específiques de la teva reforma integral.

reforemes-integrals-856
http://www.tu7.cat/cat/reformes

Un altre element que has d’incloure en el pressupost general al planificar una reforma integral és: l’emprenedoria de treballs que modificaran completament el teu pis, i per tant, el més probable és que requereixis mudar-te temporalment a un altre pis o apartament per evitar passar per les molèsties de conviure quotidianament amb els treballs. Recorda que una reforma integral implica modificar elements d’obra, lampisteria, instal·lació elèctrica i de gas, a més d’acabats i pintura. No és una refacció merament estètica d’un apartament, sinó que es tracta d’un canvi profund que implica una major durada dels treballs i que aquests potser resultin una mica més incòmodes si continues ocupant la teva llar durant el procés.

Per això és recomanable que abans de començar els treballs contemplis parlar amb algun familiar o llogar un petit pis de forma temporal, de manera que no t’estressis i puguis supervisar la teva reforma amb tota tranquil·litat i calma. És clar que això també impactarà en el teu pressupost, però el que has de pensar en començar un procés com aquest és que les millores que reportarà a la teva vida quotidiana seran moltes, que implicarà una nova forma de veure la vida a la teva llar i que això sens dubte impactarà de manera positiva a tots els membres de la teva família i a l’harmonia de la llar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *