Idees per optimitzar la reforma de la teva cuina

Avui dia la cuina és el cor d’una llar. Per tant, es requereix una planificació molt acurada per assegurar-se que les reformes cuina Barcelona ens garanteixin una cuina maca i molt funcional. Aquí, a Tu7, estem disposats a ajudar-te oferint-te tota la nostra experiència en interiorisme i disseny, i també, per què no, alguns consells i idees que poden resultar-te útils.

En primera instància, és bona idea pensar a eliminar alguns passos, és a dir, que les coses que has d’utilitzar al mateix temps estiguin juntes, o almenys, a prop les unes de les altres. Els cereals i el pa per al desdejuni, prop dels bols i de la pròpia taula que utilitzes per desdejunar. El film plàstic i borses, prop de la superfície que tens per embolicar i guardar les restes del menjar, i idealment, prop de la nevera.

Entens la idea? Planeja la teva cuina perquè faci que el teu temps a  la cuina s’usi de forma eficaç.

Una altra gran idea és que comptis amb passadissos amplis. Els nostres experts ens diuen que passadissos d’almenys 90 centímetres d’ample són necessaris per a una circulació adequada i còmoda a la cuina. Al planejar-ho, revisa que els passadissos i àrees de circulació siguin adequadament amplis perquè no obstrueixin la teva comoditat.

Per a una cuina que sigui adequada per a nens petits, mantingues altes les claus del gas o de la calefacció, així com els calaixos en què guardis tisores, ganivets i altres elements perillosos. Una altra idea genial perquè la teva cuina sigui molt còmoda per a tots és assegurar-te que la nevera s’obri còmodament i no obstrueixi el pas.

Continuant amb l’optimització de l’espai, és important que pensis a fer els teus armaris de rebost i espais d’emmagatzematge el més eficients que puguis. Així que no els col·loquis a les cantonades o assegura’t almenys que les portes no s’enganxin les unes amb les altres si les obres al mateix temps.

Si has de posar un microones, troba-li l’altura adequada. Això pot dependre de si la teva cuina és per una família o si no tens nens a casa. Per als adults, és convenient tenir-ho a uns 35 centímetres sobre el nivell de la superfície de treball; per contra, si la teva cuina està pensada per tenir nens, col·locar-ho sobre un lloc més baix és una bona idea.

No oblidis planejar l’espai on has de posar les coses a l’ acabar de cuinar alguna cosa, treure-ho de l’armari, del rebost o treure-ho de la nevera. Aquest espai ha de ser còmode i útil per col·locar plates, caixes, casseroles…

Què més pots fer per optimitzar el teu espai?

Pensa a tenir dos superfícies de treball per cuinar, una a cada costat dels fogons o de la vitro, de manera que a l’hora de cuinar, no et sentis massa atabalat en quant a espai. També et donarà l’opció de permetre que algú més s’involucri en la preparació dels aliments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *