Idees per al sostre del teu bany

Molts creuen que la reforma d’un bany ha de ser desastrosa, difícil i llarga. Però en triar un tipus especial de mosaic per al sostre del teu bany, pots tenir un bany espectacular al més aviat possible, sense haver de sacrificar la comoditat d’utilitzar-lo.

Ja sigui que estiguis començant de zero amb noves condícies i armaris i altres arranjaments, o estiguis buscant la forma de donar-li un nou aspecte al teu bany, un estil concret de mosaics decoratius o un sostre en particular diferent, poden ser la forma de transformar la teva sala de bany en un lloc relaxant i agradable.

Triar un sostre per al teu bany pot ser una tasca emocionant, perquè depenent del que triïs, el teu sostre pot ajudar a il·luminar un àrea fosca, o a donar color i vida a un àrea molt sòbria.

Així mateix, triar els millors acabats per al sostre del teu bany involucra alhora pensar en la seva utilitat i durabilitat i que combinin amb la resta de la decoració del bany. Els banys requereixen materials de construcció que siguin molt més resistents a la humitat i la temperatura que altres habitacions de la casa. Molts acabats en general funcionen tan bé en el bany com en la resta de la casa, però no tots.

Alguns dels més comuns acabats o taulells de sostre no poden ser utilitzats en banys, o almenys en banys que incloguin la dutxa o la banyera. Per exemple, el material a força de polietilè que s’utilitza en un plafó normal no és recomanable per al sostre d’un bany. Aquest tipus de material no es danya per se per la seva exposició a la calor o la humitat, però si acumulen aigua i calor, humitejaran el sostre. Altres sostres fabricats sobre la base de materials fibrosos també són poc resistents a la floridura i els fongs, i sofreixen danys estructurals o perden el color en exposar-se a la humitat.

Els sostres en plàstic són una millor opció. Aquests estan fets usualment amb un material de policlorur de vinil (PVC per les seves sigles en anglès). Aquests duren més i resisteixen la intempèrie, per la qual cosa és millor per les condicions d’humitat i temperatura d’un bany estàndard. Per evitar que la humitat es “coli” entre els mosaics d’aquest material, han de ser instal·lats de forma adequada. Una vegada en el seu lloc, els mosaics de PVC són més durardors i a prova d’aigua. Els mosaics de PVC tendeixen a ser més gruixuts i resistents que altres mosaics més econòmics i representen la millor opció per a la decoració d’un bany, lloc en què qualsevol escletxa pot albergar humitat i floridura.

Els sostres en mosaic o taulell metàl·lic també són una bona opció per a un bany, però no tots els metalls són adequats. Un metall que s’oxidi o corroeixi fàcilment és una mala opció per a un bany. No obstant això, els mosaics d’alumini són una excel·lent opció i són impermeables al dany per humitat. Els mosaics d’alumini d’alta qualitat són més gruixuts i poden trobar-se amb intricats i elaborats dissenys que faran al teu bany lluir espectacular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *