Idees de color per reformar el teu bany

Estàs decidit a enfrontar la teva reforma de banys Barcelona?

Aquí en El Tu7 no només et proporcionem interioristes i instal·ladors experts, sinó que també tenim consells de disseny que poden ajudar-te a aterrar els somnis que tinguis per al teu bany reformat.

Per començar, què tal un centelleig de rosa? Escull tots els teus mobles i les teves parets en blanc. Això et permetrà mantenir la sensació fresca, neta i brillant que tot bany ha de tenir. Fins i tot pots triar pisos en blanc. Però per impedir que el teu bany llueixi massa plànol, tria una cortina de bany en magenta, i combina-la amb alguns petits accessoris, com el llum i les tovalloles. Serà un bany espectacular.

Una altra bona idea per al teu bany és “robar” la idea d’un moble que en realitat pertany a una altra àrea de la casa. Sol·licita un closet o àrea d’emmagatzematge amb portes en vidre, com si fos el trinxdor del menjador, però en blanc brillant que contrasti amb els teus acabats en fusta en la resta del bany. Aquest cridaner mostrador li donarà una gran personalitat al teu bany, i et donarà espai per guardar xampús, sabons, paper de bany o tovalloles.

I què et sembla deixar enrere el color blanc i triar alguna cosa contrastant? Decanta’t per exemple per un verda aigua que et permetrà donar-li al teu bany un esperit refrescant i rejovenir. Escull acabats en verd turquesa o maragda clar per a parets i pisos, i combina’ls amb mobles en blanc.

Si el teu bany és molt petit, recorda que els espais de dimensions reduïdes es beneficien molt d’una paleta de color elegant i decisions consistents. Escull una combinació de grisa i blanc amb mosaics grans i mobles de línies rectes (afegint un mirall gran), i tot això farà l’efecte que l’espai és major del que és. No agreguis massa accessoris, i això t’ajudarà a incrementar l’elegància del lloc gràcies a l’espai economitzat.

Hem esmentat diverses idees en blanc, però no hi ha una regla que indiqui que el bany ha de ser blanc. Pots triar una combinació de colors marró i beix, amb mosaics petits en color caramel a la dutxa, mosaics grans en marró clar en el sòl, i fusta en color castany entorn de la banyera, la condícia i el lavabo.

Com ja vam dir, és necessari pensar on vas a guardar totes les coses que necessites tenir a mà en el bany. Si la teva família és gran, pots escollir agregar un modular que tingui cartel·les en tres dels seus costats, amb la cambra recolzada contra la paret, perquè hi hagi espai perquè tots a casa posin aquí les seves coses.

Si hi ha un color que es pot combinar de manera excel·lent en un bany és el blau. Però què tal escollir un blau intens, elèctric, en lloc del tradicional blau pastís. Combina amb un blanc contrastant i diferents grandàries de mosaic, obtenint un espai agradable i ben cohesionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *