Disseny de banys

Parlar del disseny de banys és parlar de la planificació i execució de reformes en una de les parts de la casa amb major importància. El bany és aquesta àrea destinada a la higiene personal, i també el lloc en què pots relaxar-te i aïllar-te de l’estrès. Per a molts és un costum ficar-se en una banyera mig plena d’aigua tèbia i espumosa per relaxar-se després d’un dia esgotador. Les persones se senten fresques i còmodes després d’una dutxa o un bany. Podríem dir, en resum, que hi ha moltes coses que un bany pot oferir, i que la seva definició no es limita a la higiene personal, sinó que és una habitació que pot proporcionar a les persones l’oportunitat de relaxar-se i sentir-se bé.

Així que en pensar en la teva reforma de banys, aquí a Tu7 et proposem pensar a agregar detalls addicionals per fer el teu bany un lloc més bell, i alhora, maximitzar la comoditat, l’ús de l’espai i la seva estètica.

Existeixen sens dubte, moltes opcions a triar a l’establir el disseny de banys que millor vagi amb les teves necessitats i personalitat. Pots establir patrons de color i disseny basant-te en els teus gustos personals, o desviar-te per complet i triar alguna cosa atrevida i innovadora. I si comptes amb l’espai i els recursos, pots triar dissenys moderns que sens dubte, faran del teu bany un espai encantador, relaxant i aprofitaran l’espai al màxim.

Els dissenys moderns de banys estableixen l’espai del bany com un ambient d’spa, amb instal·lacions que inclouen taulers de granit, unitats d’emmagatzematge modulars, lavabos amb molt estil, miralls grans, llums moderns i altres característiques. Certs elements en la paleta del color, fent-la neutral, també poden donar-li al teu bany un estil modern. Agregar aquest tipus d’idees al teu pla de reforma de banys farà del teu bany un espai més luxós per relaxar-te i acabar o començar el teu dia amb energia.

Algunes idees en aquest aspecte poden ser: utilitzar panells de fusta en les parets, utilitzant una paleta de color monocromàtica en marró i cafè, juntament amb mobles de bany en blanc brillant; o usar taulells i acabats en color beix, i agregar un water, una banyera i un lavabo amb acabats rectangulars en lloc dels tradicionals arrodonits; com ja t’esmentàvem, agregar grans miralls també és una bona opció perquè fa semblar l’espai més gran, i si els combines amb mobiliari en color acer i gris, faran del teu bany un lloc altament sofisticat.

Idees n’hi ha moltes, el que has de prioritzar és la sensació que ha de donar-te el teu bany: ser lluminós, aprofitar l’espai i permetre’t fer del moment d’higiene personal un moment d’absoluta tranquil·litat que et doni l’oportunitat de carregar les bateries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *