Detalls d’una reforma integral dún pis a Barcelona

Un cop has acabat de fer una reforma integral d’un pis a Barcelona, confiant aquest i tots els seus treballs a una empresa experta en el ram com Tu7 i que has fet una neteja profunda, és el moment de tornar a posar al seu lloc els mobles (o potser moblar amb mobles nous, depenent del teu pressupost), i rematar amb detalls que li donaran personalitat al teu pis.

Aquí a Tu7 podem donar-te alguns consells, fruit de la nostra experiència en el sector.
En primer lloc, no saturis els espais. Amb lleixes i prestatgeries súper plenes a la teva cuina o en el teu saló l’únic que aconseguiràs és que res llueixi del tot bé. Els ulls necessiten descansar en recórrer un espai. Selecciona bé quins detalls, pintures, quadres, fotografies o objectes vols tenir i quines potser puguis desar o col·locar en una altra habitació. Sigues exigent i busca sempre l’equilibri en els elements que has de col·locar, com la decoració en cada habitació, i busca que destaquin l’ambient que ja li has donat amb la paleta de color i els acabats.

En segon terme, recorda que tenim més sentits que només la vista. Enriqueix els espais millorant l’aroma dels mateixos. Usa espelmes aromàtiques d’aroma suau que vagin d’acord a l’habitació. Un saló modern podria nodrir d’espelmes aromàtiques en lavanda o canyella, una aroma que destaqui i contrasti. En canvi, un saló més clàssic pot utilitzar aromes suaus com vainilla o flor de taronger.

En tercer lloc: recicla. Agafa elements que ja utilitzaves a la teva anterior decoració i utilitza’ls en el teu nou esquema: pot ser des de coixins, fundes, llums, prestatgeries. Col·loca’ls en un lloc diferent, pinta’ls, afegeix-lis detalls. Enriqueix el nou espai amb elements antics i genera una excel·lent sinergia per al teu pis.

Finalment: naturalesa. Porta la natura a casa teva amb rams de flors naturals en bells gerros, o millor encara, compra plantes d’interior que resisteixin bé el clima i il·luminació del teu pis i col·loca’ls en llocs estratègics de la teva cuina, el teu saló, i els passadissos. Fins i tot a la teva habitació i al bany és una bona idea comptar amb una planta d’interior. La frescor i vida que el verd natural el poden ajudar a injectar a la teva llar són incomparables i no ho has de desaprofitar.

Recorda que tots aquests detalls d’últim minut ajudaran a que el teu pis tingui una personalitat única: la teva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *