Cuines amb una illa al mig, una bona alternativa

En El Tu7 t’oferim les millors idees quant a cuines Barcelona. Entre aquestes alternatives de disseny, està l’opció de triar una cuina amb una illa interior.

Per què és una bona idea?Quins avantatges representa?

A continuació t’oferim alguns dels detalls positius que una cuina d’aquest estil pot oferir-te, perquè al moment d’emprendre la reforma de la teva cuina, la prenguis en compte.

Recorda que tota cuina té un gran potencial quant a emmagatzematge, estil i funcionalitat. El trist és que moltes vegades aquest potencial es malgasta. Un disseny que inclogui una illa en el centre pot resoldre aquests problemes, i a més, es veu molt bé. Ja sigui una illa mòbil o a espais per asseure’s, els avantatges que representa una cuina d’aquest tipus són molt diverses. Quan t’apropis al teu dissenyador, recorda que aquest tipus de cuines pot ser molt avantatjós en la teva reforma.

Per començar, aquest tipus de cuines li afegeix espai addicional d’emmagatzematge a la teva cuina. Si del que manca la teva cuina és d’espai per emmagatzemar coses, amb una illa en el centre obtindràs espai per posar calaixos, cartel·les, armaris de rebost. És com si l’illa fos una extensió de la teva àrea de treball en els mostradors de la cuina. Per exemple, la part inferior de la illa és un lloc ideal per a les escombraries, doncs en col·locar aquí els contenidors per als diferents tipus d’escombraries, aquests no et destorbaran a l’àrea que normalment utilitzes per cuinar.

Un altre detall a tenir en compte és que una cuina amb illa central és ideal per a famílies amb nens.

Això perquè els serveix ja sigui per fer la tasca o per ajudar a preparar el sopar, ja que els proporciona un bon punt de vista i els permet involucrar-se amb les activitats de la cuina. O fins i tot pots utilitzar l’illa central de la teva cuina reformada per col·locar coses que els teus fills puguin usar per preparar-se el berenar en arribar de l’escola. D’aquesta forma fomentes la seva independència i aprofites al màxim el disseny de la teva cuina reformada.

També pots utilitzar l’illa central de la teva cuina perquè sigui un espai addicional per asseure’s. Pots ocupar-la com l’àrea per a sopars o esmorzars informals, o perquè alguns membres de la família se senten a veure televisió o usar l’ordinador portàtil mentre cuines. Que la teva família o els teus convidats estiguin a prop mentre cuines és molt útil i agradable. Encara si la teva cuina no és molt gran, una extensió del mostrador a la cambra adjacent pot funcionar com una illa. Ja sigui que tinguis espai perquè se senten 2 o 6 persones, sempre és bé tenir més lloc per asseure’s.

Finalment recorda que l’illa central de la teva cuina pot ser mòbil per afegir flexibilitat al teu disseny. Aquest tipus d’illes són ideals per a espais reduïts que necessiten optimitzar els recursos disponibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *