Complements del teu bany nou: parlem d’il·luminació

En el moment en què has de decidir entre diversos models de banys reformats i emprens el teu projecte, segurament començaràs a pensar en nombrosos accessoris i complements que li donaran a aquest espai un estil i una aparença completament nova i diferent.

Existeixen molts tipus de complements per a banys dels que podríem parlar, però avui hem triat parlar de la il·luminació.

Si la il·luminació natural és insuficient o fins i tot avorrida, no et preocupis, ja que hi ha moltes opcions de complements per il·luminar el bany d’una forma creativa, útil i estètica.
Pensa en l’aparença diferenciada d’ambient que una il·luminació adequada pot donar-li al teu bany. Només per presentar alguns exemples, a Tu7 hem decidit esmentar les següents formes d’il·luminar el teu bany que poden donar el toc final de frescor i novetat al teu bany reformat:

a. Utilitzar un llum d’aranya. Com ja t’hem dit, cada vegada més, el bany es considera una habitació per a la relaxació i el delit, així que un llum d’aquest tipus pot ser una gran elecció per dotar al bany d’una gran elegància. Els llums d’aranya poden trobar-se en molt diferents formes i mides, afegeixen un ambient genial al teu bany i es veuen realment impressionants.
b. Il·luminació focalitzada. La il·luminació focalitzada dóna a un bany una aparença cent per cent moderna. Aquest tipus de làmpades ocupen molt poc espai i es fonen amb la il·luminació general de l’habitació. Es poden ubicar al sostre per brindar llum a àrees molt específiques del bany, per exemple, el mirall, la banyera, la dutxa, etc. En situar diverses llums focals juntes per il·luminar un espai determinat, aquestes li donen una lluminositat i brillantor excepcional.
c. Llums dins de la banyera. Mai havies pensat en aquesta opció? No et preocupis, que no ets l’únic. Gairebé ningú pensa en aquesta atractiva opció, que crea un ambient únic i relaxant. Imagina’t apagar la resta de les llums del teu bany i simplement prendre un bany relaxant amb una il·luminació subtil i somiadora. Molt més segur d’utilitzar que espelmes, però garantint la mateixa sensació de relaxació i confort … i potser una mica de luxe que al final del dia, tots mereixem.

Aquests són només alguns exemples. Hi ha moltes més idees que pots aplicar per il·luminar el nou bany, què tal llums LED a terra? O unes boniques llums tipus neó al voltant dels teus miralls? Fins i tot pots considerar utilitzar un interruptor que et permeti regular la intensitat de la il·luminació que vols tenir en cada moment al teu bany i depenent del que vagis a fer: no és el mateix arreglar-se al matí que prendre un bany relaxant a la tarda.

També cal recordar que només hem plantejat complements per fer única la il·luminació del teu bany, però hi ha molts més aspectes que tractar aquest tema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *