Alguns consells per reformar un bany complet

El reformar un bany complet és una tasca emocionant. Però abans d’escollir un mosaic d’última moda o una banyera de dissenyador, hi ha coses menys importants que s’han de considerar perquè el teu projecte surti tal com ho has somiat. Com que reformar un bany pot consumir molt de temps i diners, a Tu7 hem preparat una sèrie de consells perquè puguis assegurar-te que el teu projecte va per bon camí i que la reforma avança amb tranquil·litat.

En primer lloc, hi ha el pressupost. Si encara no ho saps, és hora que et posis a treballar i estableixis una idea aproximada de quant vols gastar en la reforma del teu bany. Establir un pressupost et servirà de guia per prendre decisions respecte a què incloure en la reforma. Ja que has decidit quant pots gastar, i més o menys has descomptat la quantitat d’aquest pressupost que s’anirà en pagar als treballadors, tindràs una idea més clara del que pots gastar en mosaics, acabats, etcètera.

En segon terme, pensa en el temps. Hi ha persones que creuen que reformar un bany petit prendrà tan sols un parell de dies, o que de qualsevol forma, és molt més ràpid que reformar un bany més gran, però això no és necessàriament cert. Depenent de quants elements estiguis canviant en el teu bany, l’empresa que hagis seleccionat haurà de seguir els mateixos passos com per exemple, ordenar i comprar el mosaic, els mobles, etc., i assegurar que seran lliurats en temps i forma. Planificar el temps és fonamental sobretot per a aquells que compten només amb un bany al seu pis, ja que hauran de buscar un lloc per dutxar-se i usar els lavabos mentre el bany estigui reformant-se.

En tercer lloc, no està de més pensar en els possibles problemes ocults que puguis trobar. Reformar un bany complet és una excel·lent inversió, i realitzat per experts, li donarà un valor afegit increïble al teu pis en el futur, però depenent de l’edat del pis i de com de bé va ser construït, hi ha molts problemes en que podràs trobar-te a l’iniciar la reforma: danys per filtracions d’aigua, deficiències estructurals o falta de ventilació en la lampisteria, òxid en les canonades, etc.

Ara bé, en quart lloc i on tots volem arribar: el disseny. Si has començat a pensar en el disseny i aparença que vols per al teu bany és que ja has passat per les altres tres etapes que hem enumerat. Llavors, has de començar a considerar factors com el color, les opcions en mosaics i recobriments, les aixetes, la dutxa, etc. Es pot convertir en una tasca aclaparadora, així que, pren-t’ho amb calma i abans de decidir detalls, pensa que el disseny general del bany ha de ser funcional, no massa personal per si algun dia re-vens el teu pis, i que d’alguna manera no desentoni massa amb la resta de la casa.

Finalment, el nostre cinquè consell és contractar una empresa de reformes que t’ofereixi el que necessites, com Tu7: ajuda, un pressupost al teu abast, accessibilitat i proximitat amb la teva llar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *